Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak, vragen of extra informatie. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

NB: vanwege de uitbraak van het corona virus zijn face-to-face behandelingen op dit moment alléén mogelijk als die medische noodzakelijk zijn. Je hebt hiervoor een brief van de (huis)arts nodig.

Intake gesprekken en adviezen m.b.t. productgebruik en thuisbehandeling worden GRATIS digitaal aangeboden. Het is mogelijk om te videobellen of foto’s te sturen (whatsapp of e-mail). Zo beperken we het aantal contactmomenten en kun jij zelf aan de slag om, onder begeleiding van een huidtherapeut, jouw huid gezond & stralend te maken!

Neem contact op via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in ->

Ben je al bekend met de producten die ik adviseer & verkoop? Via het bestelformulier kun jij eenvoudig jouw producten bijbestellen! Producten worden GRATIS bezorgd in regio De Meern, Vleuten en Leidsche Rijn.

Contactgegevens

Huidtherapeut Suzan de Groot
Boteyken 349
3454 PD  De Meern
(vlakbij Utrecht, aan de rand van Leidsche Rijn)

Google Maps

Telefoonnummer: 06 16 50 11 79
E-mailadres: contact@puurhuidzorg.nl

Social media pagina’s: Instagram en Facebook

Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 08:00-17:00 / 19:00-21:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 08:00-17:00

 

Een afspraak maken kan per telefoon, whatsapp, e-mail of onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Privacyverklaring

Bereikbaarheid

PUUR huidzorg is goed bereikbaar met de fiets, auto en het OV. De praktijk bevindt zich op bedrijventerrein Oudenrijn (vlakbij GAMMA De Meern) aan een parallelweg van de Oudenrijnseweg, die Leidsche Rijn met de A12 verbind, ten westen van De Meern.

Je herkent de praktijk aan de witte raamstickers (1e verdieping) met ‘logo’ en ‘PUUR huidzorg’. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor fiets en auto. De praktijk ligt op de 1e verdieping. Voor minder validen is er een traplift aanwezig.

Fiets vanuit De Meern: neem het fietsbruggetje t.h.v. kruising Meentweg x Laan 1954 door het Meentpark, sla rechtsaf = Gessel, 2e inrit links, de praktijk bevindt zich aan het einde aan je rechterhand.

Fiets vanaf Rijksstraatweg: volg de busbaan, sla af naar Landzigt t.h.v. Molensteyn langs de Langerakbrug/Oudenrijnseweg, rotonde rechtdoor richting de GAMMA en meteen linksaf de parallelweg op = Boteyken, de praktijk bevindt zich na ca. 350m aan je rechterhand.

Auto vanaf A12/N198: 5 minuten vanaf A12 afrit 15 De Meern, volg borden bedrijventerrein Oudenrijn/Langerak, sla op de rotonde van de Oudenrijnseweg af richting de GAMMA en meteen linksaf de parallelweg op = Boteyken, de praktijk bevindt zich na ca. 350m aan je rechterhand.

Auto vanaf Langerakbaan: neem t.h.v. de busbaan de afslag naar de Langerakbrug/Oudenrijnseweg, sla bij de rotonde rechtsaf en meteen linksaf de parallelweg op = Boteyken, de praktijk bevindt zich na ca. 350m aan je rechterhand.

OV: 12 min lopen vanaf bushalte De Meern Oost, buslijnen 24, 28, 29, 102 en 107. Volg fietsroute vanaf Rijksstraatweg.