Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak, vragen of extra informatie. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

Contactgegevens

Huid- en oedeemtherapeut Suzan de Groot
Boteyken 349
3454 PD  De Meern (Utrecht)

Route: Google Maps

Telefoonnummer: 06 16 50 11 79
E-mailadres: contact@puurhuidzorg.nl

Voor verwijzers/collega paramedici
veilig bereikbaar via Siilo en ZorgDomein

Bereikbaarheid
PUUR huidzorg is goed bereikbaar met de fiets, auto en het OV. De praktijk bevindt zich op bedrijventerrein Oudenrijn (vlakbij GAMMA De Meern) aan een parallelweg van de Oudenrijnseweg, die Leidsche Rijn met de A12 verbind, ten westen van De Meern.
Je herkent de praktijk aan de witte raamstickers (1e verdieping) met ‘logo’ en ‘PUUR huidzorg’. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor fiets en auto. De praktijk ligt op de 1e verdieping. Voor minder validen is er een traplift aanwezig.

Routebeschrijving Google Maps

– Fiets vanuit De Meern: neem het fietsbruggetje t.h.v. kruising Meentweg x Laan 1954 door het Meentpark, sla rechtsaf = Gessel, ga links tussen de 2e en 3e rood-bruine bedrijfsunit, de praktijk bevindt zich aan het einde aan je rechterhand.

– Fiets vanaf Rijksstraatweg: volg de busbaan, sla af naar Landzigt t.h.v. Molensteyn langs de Langerakbrug/Oudenrijnseweg, rotonde rechtdoor richting de GAMMA en meteen linksaf de parallelweg op = Boteyken, de praktijk bevindt zich na ca. 350m aan je rechterhand.

– Auto vanaf A12/N198: 5 minuten vanaf A12 afrit 15 De Meern, volg borden bedrijventerrein Oudenrijn/Langerak, sla op de rotonde van de Oudenrijnseweg af richting de GAMMA en meteen linksaf de parallelweg op = Boteyken, de praktijk bevindt zich na ca. 350m aan je rechterhand.

– Auto vanaf Langerakbaan/Leidsche Rijn: neem t.h.v. de busbaan de afslag naar de Langerakbrug/Oudenrijnseweg, sla bij de rotonde rechtsaf en meteen linksaf de parallelweg op = Boteyken, de praktijk bevindt zich na ca. 350m aan je rechterhand.

– OV
12 min lopen vanaf bushalte De Meern Oost, buslijnen 24, 28, 29, 102 en 107.
5 min lopen vanaf bushalte De Meern – Veldzigt Zuid, buslijn 24.