Nieuws

UPDATE: 15 december 2020

Wat we al weken vreesden, is sinds vanmorgen werkelijkheid geworden. Ook Nederland gaat t/m 19 januari 2021 in lockdown. Veel bedrijven en scholen moeten hun deuren sluiten.
Anders dan dit voorjaar mogen (para)medische contactberoepen hun zorg blijven continueren. Dit geldt ook voor huid- en oedeemtherapie.

PUUR huidzorg blijft, tot nader bericht, OPEN voor álle behandelingen!!

De eerdere maatregelen blijven van kracht, zodat ik mijn behandelingen veilig kan blijven uitvoeren. Deze informatie vind je ook terug in de afspraakherinnering die je vooraf aan jouw afspraak ontvangt.
Belangrijk blijft: neem voorafgaand aan je afspraak contact met mij op en kom níet naar de praktijk als je op één van de volgende vragen “ja” moet antwoorden:

– Had je de afgelopen 24u één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts en/of verlies van reuk of smaak?
– Heb je op dit moment een huisgenoot met milde klachten én koorts en/of benauwdheid?
– Heb je corona gehad en ben je de afgelopen 7 dagen positief getest?
– Heb je een huisgenoot met corona en heb je korter dan 10 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot terwijl hij/zij nog klachten had?
– Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij corona is vastgesteld?
– Ben je de afgelopen 10 dagen in oranje reisgebied geweest?

Tot slot…
Deze lockdown zal voor jouw gezin en/of werk ongetwijfeld gevolgen hebben. Ook ik word geconfronteerd met thuisonderwijs voor onze kinderen. Ik probeer zoveel als mogelijk mijn zorg te continueren. Ik reken op elkaars begrip en flexibiliteit als jij of ik een afspraak moet verplaatsen.
Zonder tegenbericht kun je er vanuit gaan dat jouw geplande afspraken gewoon doorgaan. Vragen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.
Pas goed op elkaar!!

Lieve groet,
Suzan de Groot

Na de behandeling van borstkanker kunnen klachten ontstaan. Sommige klachten zijn er meteen, andere pas na een langere periode, waardoor niet direct herkenbaar is dat deze klachten nog een gevolg zijn van de eerdere behandeling van borstkanker.

De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten -NVH- heeft daarom een checklist gemaakt voor alle vrouwen én mannen met borstkanker. Via onderstaande knop kun je de checklist openen.

Herken jij jezelf in de genoemde klachten? Of heb je een andere vraag m.b.t. nazorg borstkanker? Neem vrijblijvend contact met mij op om verergering van klachten te voorkomen.