Nieuws

SOCIAL MEDIA

Volg PUUR huidzorg nu ook op Facebook & Instagram voor leuke nieuwtjes en acties!

Klik op de afbeelding om de pagina te openen en te volgen 😉

In de Week van de Huidtherapie (7 t/m 12 oktober ’19) krijg je 10% korting op ALLE producten van NIMUE, ook op bestellingen indien jouw product niet op voorraad is.

De producten dienen bij ophalen, of bestellen, direct te worden voldaan d.m.v. pinnen of betaalverzoek. Bestellingen bij voorkeur plaatsen per e-mail. Als je de producten niet kan komen ophalen, is verzenden ook mogelijk. De verzendkosten bedragen €6,95. Verzending via PostNL na volledige betaling.

Week van de Huidtherapie 2019

 

Thema: "Laat Je Zien" - 7 t/m 12 oktober 2019

De Week van de Huidtherapie is een jaarlijks terugkerend evenement van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, dit jaar van 7 t/m 12 oktober 2019. Het thema voor dit jaar is “Laat Je Zien”.

Ik wil deze week aangrijpen om mijzelf aan u te laten zien! Dit doe ik door een open (mid)dag te organiseren op zaterdag 12 oktober van 14:00-16:00u.

Op deze open (mid)dag kun je met de huidtherapeut, Suzan de Groot, achter PUUR huidzorg kennismaken, én met de producten waarmee wordt gewerkt. Voor iedereen ligt een presentje klaar in de vorm van samples van NIMUE, afgestemd op jouw huidtype.

Zie ik je dan…?!