Nieuws

Na de behandeling van borstkanker kunnen klachten ontstaan. Sommige klachten zijn er meteen, andere pas na een langere periode, waardoor niet direct herkenbaar is dat deze klachten nog een gevolg zijn van de eerdere behandeling van borstkanker.

De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten -NVH- heeft daarom een checklist gemaakt voor alle vrouwen én mannen met borstkanker. Via onderstaande knop kun je de checklist openen.

Herken jij jezelf in de genoemde klachten? Of heb je een andere vraag m.b.t. nazorg borstkanker? Neem vrijblijvend contact met mij op om verergering van klachten te voorkomen.

“OPEN voor alle behandelingen”

Woensdag 6 mei jl. heeft premier Rutte bekend gemaakt dat alle contactberoepen -met extra maatregelen- hun werkzaamheden weer mogen hervatten.

Dit betekent dat m.i.v. maandag 11 mei ALLE behandelingen bij PUUR huidzorg weer kunnen worden ingepland. Hierbij moet wel rekening gehouden worden met “blijf thuis als je klachten hebt” en “houd zoveel mogelijk 1,5m afstand”.

Om de situatie voor jou én mij zo veilig mogelijk te houden gelden er tijdelijk aanvullende maatregelen en is de praktijk uitsluitend op afspraak geopend.

Vooraf aan elke behandeling zal ik deze triage vragen stellen:

  1. Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heeft u de afgelopen 24u covid-19 symptomen gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Let op: Als je op één (of meerdere) van deze vragen ‘ja’ kan antwoorden, wil ik je dringend verzoeken vóórafgaand aan de afspraak contact op te nemen en NIET naar de praktijk te komen.

Ik kijk ernaar uit om -op een veilige en verantwoorde manier- samen met jou aan de slag te gaan jouw huid gezond(er) & stralend(er) te maken!!

-- N I E U W --

Heb jij last van couperose, rosacea, eczeem, psoriasis, droge- en/of schilferende huid? Producten van DERMASENCE bieden uitkomst.

Vanaf 1 februari 2020 in de praktijk verkrijgbaar!!

 

Spelregels bring-a-friend korting

Bij PUUR huidzorg zijn vanaf heden bring-a-friend-kaartjes verkrijgbaar. Vul deze in en geef hem aan een ander. Wanneer de nieuwe klant deze kaart inlevert en de eerste behandeling heeft ondergaan, profiteer jij van korting!

De korting die jij ontvangt is eenmalig 20% van de behandelprijs van de eerste behandeling van de nieuwe klant. 

Spelregels:

– De korting geldt alleen voor een bestaande klant die een nieuwe klant aandraagt.
– Een bestaande klant mag maximaal 1 bring-a-friend kaart inleveren per behandeling.
– De korting geldt uitsluitend voor behandelingen, niet voor producten.
– De korting wordt bij de eerst volgende behandeling verrekend.
– Een nieuwe klant is iemand die nooit onder behandeling is geweest bij PUUR huidzorg.
– Een nieuwe klant kan maar 1 keer door een bestaande klant worden aangedragen.
– De bring-a-friend kaart kan niet worden ingezet i.c.m. andere acties. 

SOCIAL MEDIA

Volg PUUR huidzorg nu ook op Facebook voor leuke nieuwtjes en acties!

Klik op de afbeelding om de pagina te openen en te volgen ->

In de Week van de Huidtherapie (7 t/m 12 oktober ’19) krijg je 10% korting op ALLE producten van NIMUE, ook op bestellingen indien jouw product niet op voorraad is.

De producten dienen bij ophalen, of bestellen, direct te worden voldaan d.m.v. pinnen of betaalverzoek. Bestellingen bij voorkeur plaatsen per e-mail. Als je de producten niet kan komen ophalen, is verzenden ook mogelijk. De verzendkosten bedragen €6,95. Verzending via PostNL na volledige betaling.

Week van de Huidtherapie 2019

 

Thema: "Laat Je Zien" - 7 t/m 12 oktober 2019

De Week van de Huidtherapie is een jaarlijks terugkerend evenement van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, dit jaar van 7 t/m 12 oktober 2019. Het thema voor dit jaar is “Laat Je Zien”.

Ik wil deze week aangrijpen om mijzelf aan u te laten zien! Dit doe ik door een open (mid)dag te organiseren op zaterdag 12 oktober van 14:00-16:00u.

Op deze open (mid)dag kun je met de huidtherapeut, Suzan de Groot, achter PUUR huidzorg kennismaken, én met de producten waarmee wordt gewerkt. Voor iedereen ligt een presentje klaar in de vorm van samples van NIMUE, afgestemd op jouw huidtype.

Zie ik je dan…?!