Nieuws

Na de behandeling van borstkanker kunnen klachten ontstaan. Sommige klachten zijn er meteen, andere pas na een langere periode, waardoor niet direct herkenbaar is dat deze klachten nog een gevolg zijn van de eerdere behandeling van borstkanker.

De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten -NVH- heeft daarom een checklist gemaakt voor alle vrouwen én mannen met borstkanker. Via onderstaande knop kun je de checklist openen.

Herken jij jezelf in de genoemde klachten? Of heb je een andere vraag m.b.t. nazorg borstkanker? Neem vrijblijvend contact met mij op om verergering van klachten te voorkomen.

“OPEN voor alle behandelingen”

Woensdag 6 mei jl. heeft premier Rutte bekend gemaakt dat alle contactberoepen -met extra maatregelen- hun werkzaamheden weer mogen hervatten.

Dit betekent dat m.i.v. maandag 11 mei ALLE behandelingen bij PUUR huidzorg weer kunnen worden ingepland. Hierbij moet wel rekening gehouden worden met “blijf thuis als je klachten hebt” en “houd zoveel mogelijk 1,5m afstand”.

Om de situatie voor jou én mij zo veilig mogelijk te houden gelden er aanvullende maatregelen en is de praktijk uitsluitend op afspraak geopend.

Checklist voorafgaand aan elke afspraak:

1. Had je de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende symptomen: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid, koorts (vanaf 38°C), reuk- en/of smaakverlies?
2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3. Heb je corona gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met corona en heb je in de afgelopen 10 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
5. Ben je in quarantaine omdat je:
– direct contact had met iemand waarbij corona is vastgesteld?
– terug bent gekomen uit een covid-19 risicogebied?

Let op: Als je op één (of meerdere) van deze vragen ‘ja’ kan antwoorden, wil ik je dringend verzoeken vóórafgaand aan de afspraak contact op te nemen en NIET naar de praktijk te komen.

Ik kijk ernaar uit om -op een veilige en verantwoorde manier- samen met jou aan de slag te gaan jouw huid gezond(er) & stralend(er) te maken!!