Nieuws

Na de behandeling van borstkanker kunnen klachten ontstaan. Sommige klachten zijn er meteen, andere pas na een langere periode, waardoor niet direct herkenbaar is dat deze klachten nog een gevolg zijn van de eerdere behandeling van borstkanker.

De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten -NVH- heeft daarom een checklist gemaakt voor alle vrouwen én mannen met borstkanker. Via onderstaande knop kun je de checklist openen.

Herken jij jezelf in de genoemde klachten? Of heb je een andere vraag m.b.t. nazorg borstkanker? Neem vrijblijvend contact met mij op om verergering van klachten te voorkomen.

“OPEN voor alle behandelingen”

Woensdag 6 mei jl. heeft premier Rutte bekend gemaakt dat alle contactberoepen -met extra maatregelen- hun werkzaamheden weer mogen hervatten.

Dit betekent dat m.i.v. maandag 11 mei ALLE behandelingen bij PUUR huidzorg weer kunnen worden ingepland. Hierbij moet wel rekening gehouden worden met “blijf thuis als je klachten hebt” en “houd zoveel mogelijk 1,5m afstand”.

Om de situatie voor jou én mij zo veilig mogelijk te houden gelden er tijdelijk aanvullende maatregelen en is de praktijk uitsluitend op afspraak geopend.

Vooraf aan elke behandeling zal ik deze triage vragen stellen:

  1. Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heeft u de afgelopen 24u covid-19 symptomen gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Let op: Als je op één (of meerdere) van deze vragen ‘ja’ kan antwoorden, wil ik je dringend verzoeken vóórafgaand aan de afspraak contact op te nemen en NIET naar de praktijk te komen.

Ik kijk ernaar uit om -op een veilige en verantwoorde manier- samen met jou aan de slag te gaan jouw huid gezond(er) & stralend(er) te maken!!